Ungegruppen er et tilbud til unge i Odense, her kan du komme anonymt, når du har lyst.

Der er åbnet:

Onsdag kl. 18-21

Onsdag aften mødes unge frivillig og unge med en psykisk sårbarhed i vores ungelejlighed i Jernbanegade. Som frivillig her er man med til at skabe rammerne om socialt samvær, man spiller spil, snakker om almindelig unge ting, ser en film eller går ud i byen f.eks. i biffen eller på cafe.

Du kan også melde dig som følgeven for en ung med psykisk sårbarhed. Som følgeven støtter du en ung i at komme ud og være social, til badminton, i en socialforening eller måske et fitnesscenter. Du bliver matchet med en ung hvor I umiddelbart har en fælles interesse. I planlægger selv hvor og hvornår I skal mødes, det forventes at I mødes ca. hver eller hver 2. uge.

Silje Rousseau Bødker

E-mail: aabentsind@stoppestedet.dk
Tlf. 22740510

Facebook nyheder

Halløj 🙂 Efterårsferie i Odense betyder Magiske Dage og her i Ungegruppen, skal vi selvfølgelig være med 🙂 Derfor inviterer vi på Magisk hygge i aften 🧙‍♂️ Vi vil have nogle Harry Potter spil med og lave lækker varm Butterbeer Latte! Hvis man har lyst kan man også sætte sig ind og se en Harry Potter film i tv-stuen 😊
Alle er velkomne og vi håber at se jer i aften!

//Dennis
... Se mereSe mindre

Kom til Halloween Night i Ungegruppen torsdag den 30 oktober kl. 18 til kl. 21 - vi sætter en gyserfilm på - Dennis og Cecilie er værter.

Vi holder åbent om onsdagen den 30 oktober som altid - her forbereder vi til Halloween - så kom gerne og vær' med begge dage.
... Se mereSe mindre

Kom til Halloween Night i Ungegruppen torsdag den 30 oktober kl. 18 til kl. 21 - vi sætter en gyserfilm på - Dennis og Cecilie er værter.

Vi holder åbent om onsdagen den 30 oktober som altid - her forbereder vi til Halloween - så kom gerne og vær med begge dage.
Load more