Ungegruppen er et tilbud til unge i Odense, her kan du komme anonymt, når du har lyst.

Der er åbnet:

Onsdag kl. 18-21

Onsdag aften mødes unge frivillig og unge med en psykisk sårbarhed i vores ungelejlighed i Jernbanegade. Som frivillig her er man med til at skabe rammerne om socialt samvær, man spiller spil, snakker om almindelig unge ting, ser en film eller går ud i byen f.eks. i biffen eller på cafe.

Du kan også melde dig som følgeven for en ung med psykisk sårbarhed. Som følgeven støtter du en ung i at komme ud og være social, til badminton, i en socialforening eller måske et fitnesscenter. Du bliver matchet med en ung hvor I umiddelbart har en fælles interesse. I planlægger selv hvor og hvornår I skal mødes, det forventes at I mødes ca. hver eller hver 2. uge.

Silje Rousseau Bødker

E-mail: aabentsind@stoppestedet.dk
Tlf. 22740510

Facebook nyheder

Der er mange steder man kan ringe til i disse tider, hvis man har brug for at snakke med nogen. Her er en liste over nogle af de steder man kan ringe til. 🙂 ... Se mereSe mindre

Der er mange steder man kan ringe til i disse tider, hvis man har brug for at snakke med nogen. Her er en liste over nogle af de steder man kan ringe til. :)

Hej med dig. ❤💛💚

Efter regeringens seneste udmelding i forbindelse med corona-virus, og vores fælles behov for at passe på hinanden, holder vi yderligere lukket til og med mandag d. 13 april. Herefter vil vi vurdere situationen igen. Der til være mulighed for at komme i telefonkontakt med en medarbejder fra Stoppestedet, hverdage mellem kl. 11-14, også de 3 påskedage.

Tlf. 66 19 02 65,

Læs mere på stoppestedets hjemmeside, www.stoppestedet.dk

Landsforeningen Sinds telefonrådgivning på Tlf. 70 23 27 50 - vil holde åbent i et mindre omfang, se Sinds hjemmeside.
... Se mereSe mindre

1 måned siden

ÅbentSINDs Ungegruppe

MARTS ... Se mereSe mindre

MARTS
Load more