Frivillig i Stoppestedet Regi.

Hver dag gør frivillige i Stoppestedet regi en stor forskel for de mennesker de er i kontakt med.

Vores værested har siden begyndelsen af 90’erne været båret af frivillige kræfter og som har sat deres præg på stedet. Det gør en stor forskel, at der kommer mennesker her af deres frie vilje og fordi det har tid og lyst til at være noget for vores gæster. Nogle frivillige giver sig tid til en snak, mens andre heller vil sætte aktiviteter i gang, måske spille et spil eller tage på en udflugt til et byens mange kulturtilbud. De frivillig sætter deres særlig talenter i spil, f.eks. er de med i vores stemmehøregruppe eller hjælper en gæst med at få lagt et par bukser op.

Unge mennesker søger ungefællesskaber, også mennesker som har en sårbarhed. I vores ungetilbud, både besøgsvenner og ungegruppen, har det stor betydning at det er unge der møde unge.

Rundt om i landet sidder der mennesker som er psykiske sårbare eller pårørende til en, for hvem det betyder meget at kunne få et medmenneske i røret. Telefonrådgiverne sidder parat, de lytter og støtte de mennesker som ringer.

 

Der er ca. 70 frivillig i vores forskellig frivilligaktiviteter i Stoppestedet regi, kunne du tænke dig et være en del af det, så kontakt os her.